/// Телескопичен товарач JCB 560-80

Телескопичен товарач JCB 560-80

Запознайте се с новите усилени модели 560-80 Agri Plus и 560-80 Agri Super  и 560-80 Agri Super BioMaster с двигатели Euro Stage IV/Tier 4 Final с интелигентна хидравлика.

 

Високодебитната хидравлика и монтираният към седалката серводжойстик осигуряват подобрен комфорт и производителност.

Тези функции допълват уникалната регенеративна хидравлична​система на JCB, която снижава времето за работен цикъл с до 19%,

като същевременно намалява разхода на гориво с 15% за обработване на същото количество товари.

  • Регенеравтивна хидравлика - Извличайки максимална полза от всяка капка ценно гориво, гравитационните сили се използват за по-енергийно ефективно и производително спускане и прибиране на стрелата.
  • Освобождаване на налягането на спомагателната хидравлика - Кабината разполага с бутон за освобождаване на налягането към предните и задни хидравлични консуматори, което гарантира бърза и безопасна смяна на приспособленията.
  • Демпфериране в края на хода на стрелата - Подобрено задържане на материала и по-плавен работен цикъл с демпфериране в края на стрелата при повдигане и прибиране.
  • Автоматично управление на кофата - Технологията на JCB за автоматично управление на кофата улеснява отмерването или пълното изпразване на материала от кофата или вилицата за тор чрез функционален бутон на джойстика.
  • Високодебитна хидравлика - Тази опция увеличава хидравличната мощност с цел повишаване производителността при работа с приспособления, изискващи висок дебит. Функцията помага също така да не загрява хидравличното масло.
  • Опционална автоматична система SmoothRide - Автоматичната система SRS се включва при скорост над 4 км/ч. Това подобрява задържането на товара при движение с висока скорост по шосе и поле.

Иновативна подемна технология - Регенериращата се хидравлика спомага за осигуряване на възможно най-бързите работни цикли. Използването на земното притегляне за сваляне на стрелата по време на всеки работен
цикъл пести както време, така и ценно гориво.

С височина на повдигане до 7,9 метра и с товароподемност от 6,0 тона и е разработен в отговор на клиентското търсене за достъпна машина с още по-големи възможности за вдигане.

 

Моделът JCB 560-80 Agri  е с най-голям капацитет в гамата телескопични товарачи на JCB и е специално създаден за манипулиране на насипни товари в зърнопроизводството. 

Характеристиките на модела 560-80 го правят идеалната машина и за производството на биомаса, при която се изисква обработката на големи обеми материал.

Задвижвана стандартно от двигател със 145 к.с. (108 кВт), машината се характеризира с изключително мощна трансмисия, с хидравлична система с променлив дебит

от 145 л/мин и високопропускливи тръбопроводи Hi-flow за оптимизация на времената на работните цикли и за използване на различни спомагателни приспособления.

/// Галерия

Телескопичен товарач JCB 560-80

/// Видео


Copyright 2017 Агро старс ООД
Сайта е направен от Ди Ейч Студио